Julianne Moore op 56-jarige leeftijd nieuw gezicht van lingeriecollectie

Ze werd bekend dankzij As the World Turns, maar inmiddels heeft Julianne Moore (56) zich ontpopt als serieus filmactrice...

Lees ook

Ze werd bekend dankzij As the World Turns, maar inmiddels heeft Julianne Moore (56) zich ontpopt als serieus filmactrice en tientallen acteerprijzen op haar naam staan. Nu kan ze ook iets anders afvinken: model staan voor een lingeriemerk. 

Ze is namelijk vanaf vandaag het gezicht van Florale by Triumph, het nieuwe exclusieve sub merk van lingeriemerk Triumph. Ze is op de kiek gezet door de welbekende modefotograaf Rankin, hij schetst een verhaal van de moderne vrouw met zelfvertrouwen en een tijdloze stijl. De collectie wordt gedragen door Julianne Moore en bevat flatterende items, gedecoreerd met bloemkant en rijke borduursels van irissen, dahlia’s en rozen. Wauw! Julianne Moore reageert: “Florale by Triumph vertegenwoordigd alles wat ik hoop uit te stralen in mijn stijl – het is elegant, tijdloos en ik voel me er mooi in.” De collectie is vanaf september 2017 verkrijgbaar in de winkels en online.

Laatste nieuws

Zie ook