Creditcard Mariah Carey geweigerd in designerzaak

De wereldster heeft in haar leven zoveel geld verdiend dat ze allang had kunnen stoppen met werken. Mariah hoeft zich no...

Lees ook

De wereldster heeft in haar leven zoveel geld verdiend dat ze allang had kunnen stoppen met werken. Mariah hoeft zich normaal gesproken dan ook niet druk te maken om wat er nog op haar rekening staat, maar gisteren ging het toch even mis toen ze een aankoop in de Louis Vuitton-winkel op Rodeo Drive in Los Angeles wilde doen.

“Ze was aan het winkelen bij Louis Vuitton. Toen ze wilde afrekenen, werd haar creditcard geweigerd.” Hoewel de zangeres in eerste instantie dacht dat het om een foutje ging, bleek hij het ook de derde keer nog steeds niet te doen. “Ze schaamde zich dood en liep vernederd de winkel uit.”

Het blijkt dan ook dat het de laatste tijd helemaal niet zo lekker gaat met de financiën. “Mariah geeft haar manager Stella de schuld van onder meer de lage ticketverkoop van haar tour met Lionel Richie. Ook heeft ze slechte zakelijke deals gehad. Stella blijft zeggen dat alles goed gaat, maar dat is niet zo”, vertelt de bron. De blondine haalde dan ook haar manager én assistent erbij, die vervolgens beiden een scène in de zaak schopten. Het leidde al snel tot een hevige discussie en een flinke woordenwisseling, maar gelukkig voor Mariah mocht ze de aankoop ook met cash betalen. Maar haar manager Stella… Die kreeg het nog even flink te verduren.

En dat terwijl we gisteren de zangeres nog in zee zagen zwemmen met peperdure juwelen…

#deadsea #israel

Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey) op

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook