Baby Clooney’s kunnen heel wat geld opleveren

De hele wereld kijkt reikhalzend uit naar de baby-foto’s van de tweeling van George en Amal Clooney. De bladen sta...

De hele wereld kijkt reikhalzend uit naar de baby-foto’s van de tweeling van George en Amal Clooney. De bladen staan dan ook te springen om de allereerste plaatjes van Alexander en Ella te publiceren. De baby’s die nog geen maand oud zijn, zouden nu al miljoenen kunnen verdienen.

6 juni worden Amal en George ouders van een tweeling, Ella en Alexander. Eerder was al in het nieuws dat de tweeling bodyguards van 285.000 euro per jaar krijgen. De 56-jarige acteur heeft ook 114.000 euro uitgegeven aan extra beveiligingsmaatregelen rondom zijn villa op het Engelse platteland van Berkshire.

De tweeling kost echter niet alleen veel geld, maar er wordt ook verwacht dat ze nu al miljoenen kunnen verdienen. Door een fotoreportage van ze te verkopen aan bijvoorbeeld People Magazine. Dat deden onder andere Brad Pitt en Julia Roberts. Volgens bronnen is George een trotse vader en staat hij te trappelen om de foto’s te kunnen showen maar zijn vrouw Amal is echter wat terughoudender.

Goede vriend Brad Pitt heeft de baby’s wel al gezien, de fans moeten het nog even doen met een paar gefotoshopte kiekjes van de kids.

BRON: SHOW, BEELD: GETTY

 

 

Laatste nieuws