Gebroken hart voor Diana’s nichtje lady Kitty Spencer

Na vier jaar rozengeur en maneschijn is lady Kitty Spencer (26) weer alleen. Vastgoedmagnaat Niccolo Barattieri di San P...

Na vier jaar rozengeur en maneschijn is lady Kitty Spencer (26) weer alleen. Vastgoedmagnaat Niccolo Barattieri di San Petro (45) heeft haar verlaten voor… Elizabeth Hurley (52).

Kitty is een dochter uit het eerste huwelijk van graaf Charles Spencer, de broer van prinses Diana. Hoewel ze zich bewust was van het leeftijdsverschil, zei ze altijd dat ‘liefde alles zou overwinnen’. Helaas ging dat niet op voor haar kinderwens: Niccolo heeft uit een eerdere relatie al drie kinderen en zag een tweede leg niet zitten. En dat bleek een dealbreker te zijn.

Exit Niccolo  

© Kitty Spencer / Instagram

Kitty, die werkt als model, heeft inmiddels haar spullen gepakt en woont niet langer in zijn huis in Chelsea. Niccolo (hier rechts, tijdens een vakantie op Santorini toen alles nog rozengeur en schone schijn was) heeft zich welgeteld twee weken ingehouden voor hij achter Elizabeth aanging. En met succes: zijn witte Masarati staat tegenwoordig regelmatig voor Hurley’s huis, eveneens in Chelsea.  

Girlpower 

© BSR Agency

Kitty heeft haar socials inmiddels opgeschoond, Niccolo is er niet meer op terug te vinden. Wel heel veel vrienden en vriendinnen (hier zie je onder anderen Ella Sadika en Genevieve Gaunt) die haar door deze moeilijke tijd slepen.

Schnabbel

En Kitty heeft Michael Kors, die haar verkoos als een van zijn Engelse Rozen.

Roar 

Kitty komt er wel overheen: deze knipoog naar ‘Roar’ van Katy Perry stuurde ze naar haar nichtjes en zusjes.

Lees ook: 

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws