Cristiano Ronaldo is vader van een tweeling geworden

Voetballer Cristiano Ronaldo is vader geworden van een tweeling. Dat heeft hij bevestigd op Facebook. We horen je denken...

Lees ook

Voetballer Cristiano Ronaldo is vader geworden van een tweeling. Dat heeft hij bevestigd op Facebook. We horen je denken: huh?

Er is namelijk niet helemaal duidelijk hoe of wat. De voetballer werd de afgelopen tijd veel gespot met zijn vriendin Gina Rodriquez, maar die werd in mei 2017 nog niet gezien met een zwanger buikje.

Er gingen wel al langer geruchten dat hij twee zoons zou krijgen, maar Ronaldo liet er geen woord over los. In het Facebook bericht staat onder andere dat Ronaldo het jammer vindt dat Portugal geen eerste meer kan worden bij de Confederations Cup, maar dat hij nu naar zijn kinderen kan: “Het is jammer dat we met Portugal ons sportieve doel niet hebben kunnen bereiken. Ik heb me de voorbije weken met hart en ziel ingezet voor de nationale ploeg. Ook al wist ik dat ondertussen mijn twee zoontjes geboren werden.”

Ronaldo heeft zijn kinderen nog niet gezien. “Ik ben heel blij om voor het eerst bij mijn kinderen te kunnen zijn.” Hij heeft al een zoontje, Cristiano Ronaldo Junior, maar er is nooit bevestigd wie de moeder van het kind is.

BRON: NU.NL

Laatste nieuws

Zie ook