Britney Spears: “Mijn twintiger jaren waren verschrikkelijk”

Iedereen herinnert zich nog wel dat Britney in 2007 een mentale inzinking had (ze scheerde o.a. haar hoofd kaal en spuug...

Lees ook

Iedereen herinnert zich nog wel dat Britney in 2007 een mentale inzinking had (ze scheerde o.a. haar hoofd kaal en spuugde naar paparazzi). Nu, 10 jaar later, vertelt ze in de Israëlische krant Yediot Ahronot dat opgroeien in de spotlights zijn tol eiste.

Het heeft wel haar hele kijk op het leven veranderd. “Al vanaf jonge leeftijd heb ik altijd het gevoel gehad dat iedereen me aan het testen was. Als er ook maar iets niet goed ging, was dat genoeg om me in paniek te krijgen. Kleine dingen konden me buitenproportioneel van streek maken.” In het artikel zegt ze ook dat haar twintiger jaren verschrikkelijk waren. Ze kwam onder andere onder financiële voogdij van haar vader te staan. “Ik wist dat ik mezelf vaker rust moest gunnen en zelf de verantwoordelijkheid moest nemen over mijn mentale toestand. Er werden destijds heel veel beslissingen voor mij genomen, in plaats van dat ik ze zelf nam.” Haar muzikale carrière ging ook niet meer als een speer, mede door haar psychische problemen. Gelukkig gaat het nu veel beter met de zangeres. “Ik ben nu in een veel betere fase in mijn leven. Mijn kinderen hebben me gevormd, ze zorgen ervoor dat ik me niet meer druk maak om mezelf.” 

BRON: NU.NL

Laatste nieuws

Zie ook