Trend: lichtgevende wimpers

Net toen je dacht dat je alle beauty items zo’n beetje gezien had, werd designer Tien Pham gespot op de jaarlijkse...

Lees ook

Net toen je dacht dat je alle beauty items zo’n beetje gezien had, werd designer Tien Pham gespot op de jaarlijkse Maker Faire in Florida, waar hij zijn collectie nepwimpers genaamd F. Lashes onder de aandacht bracht. Het zijn echter geen ‘gewone’ nepwimpers, maar lichtgevende wimpers. 

Zo werkt het

De valse wimpers worden aan je natuurlijke wimpers bevestigd met wimperlijm. De wimpers worden elk verbonden met transparante draadjes die aan een kleine batterij – aan de achterkant van je hoofd – worden bevestigd. De batterij is ook voorzien van knopjes, waardoor de wimpers ‘aan’ gaan en in verschillende standen gezet kunnen worden. Volgens Tien is het licht niet zichtbaar voor de gebruiker. 

Maar zijn ze veilig?

Daarnaast zijn ze, volgens hem, behoorlijk veilig. Hoewel de wimpers op batterijen werken, worden ze niet warm en zouden ze daardoor niet gevaarlijk zijn voor de ogen. Opvallend is dat Tien claimt dat de wimpers wél sweat proof zijn, maar dat ze niet waterproof zijn. Dus als je in een enorme plensbui belandt, is het oppassen geblazen. Tien is druk bezig met het opzetten van een crowdfunding-pagina om de distributie van F.Lashes te realiseren. De wimpers zullen beschikbaar zijn in het roze, rood, blauw, wit, geel en groen. Wat de prijs hiervan zal zijn, is nog onduidelijk. Bekijk zijn demonstratie hieronder. 

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook