Myrthe Mylius haalt uit naar Thomas Berge

In 2016 gingen Myrthe Mylius en Thomas Berge als goede vrienden uit elkaar. Volgens Thomas was de koek simpelweg op. Daa...

Lees ook

In 2016 gingen Myrthe Mylius en Thomas Berge als goede vrienden uit elkaar. Volgens Thomas was de koek simpelweg op. Daarbij was het voor hun zoontje Jack vooral belangrijk dat de twee door één deur konden. Nu blijkt dat er toch wel meer achter zat.

Met zichzelf bezig

Waar de twee eerder nog over een huwelijk praatten en dolgelukkig waren met elkaar en hun zoontje Jack, bleek later dat er veel meer aan de hand was en dat ze helemaal niet zo happy meer waren. Zo zou Thomas vooral heel veel met zichzelf bezig geweest zijn. “Hij zette zichzelf graag op een voetstuk. Van jongs af aan is hij gewend om veel aandacht te krijgen en wat minder gewend om die aan een ander te geven”, vertelde Myrthe in een interview met Vrouw. 

Paparazzi

Zowel Myrthe als Thomas hebben opnieuw de liefde gevonden. Toen Myrthe met haar Duitse vriend Sebastian Schneberger bij een restaurant was, bleek dat paparazzofotograaf Edwin Smulders stond te posten. “Ik weet zeker dat Thomas hem op ons heeft afgestuurd. Hij alleen wist waar wij die avond gingen eten.” 

Thomas meldde dat hij hier niets vanaf wist aan Shownieuws. Zo zou er volgens hem niets van waar zijn en wenst hij Myrthe en haar aanstaande man heel veel geluk. 

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook