12 dingen die je nog niet wist over Jennifer Aniston

Met haar uitgebreide en leuke filmrepertoire is Jennifer Aniston de favoriet van velen. Er is veel over haar geschr...

Lees ook

Met haar uitgebreide en leuke filmrepertoire is Jennifer Aniston de favoriet van velen. Er is veel over haar geschreven in de media maar er zijn natuurlijk altijd nog dingen die je niet wist. We hebben de leukste twaalf voor je uitgezocht.

1. Wist je dat Jennifer eigenlijk voluit Jennifer Joanna Anastassakis heet. Om het voor iedereen makkelijk te maken, heeft ze net als haar vader maar voor Aniston gekozen.

2. Wist je dat allebei de ouders van Jennifer acteurs waren? Ze waren dan ook heel enthousiast toen Jennifer ook wilde acteren. Papa John Aniston ken je als Victor Kiriakis in ‘Days of Our Lives’ en moeder Nancy Dow o.a. van ‘The Beverly Hillbillies’.

3. Wist je dat ze als kind een jaar in Griekenland heeft gewoond met haar ouders? Daarna zijn ze weer terug verhuisd naar Pennsylvania en niet veel later naar New York.

4. Wist je dat haar lievelingskleur blauw is?

5. Wist je dat de eerste film waarin ze speelde, de horrorfilm Leprechaun was uit 1993? Jennifer vond het zo verschrikkelijk dat ze overwoog om te stoppen met acteren.

6. Wist je dat haar rol als Rachel Green in de serie Friends voor haar grote doorbraak zorgde?

7. Wist je dat de actrice beste vriendinnen is met Courteney Cox die ook in Friends speelde?

8. Wist je dat Jennifer vliegangst heeft? Die fobie valt gelukkig nog mee in vergelijking met wat andere celebs hebben

9. Wist je dat Jennifer en ex-hubby Brad Pitt getrouwd waren van 2000 tot 2005? Jen is nu gelukkig getrouwd met Justin Theroux.

10. Wist je dat ze vooral in shape blijft door yoga?

11. Wist je dat Jennifer 1.68 cm lang is?

12. Wist je dat Jennifer voordat ze actrice werd, eerst als serveerster heeft gewerkt en daarna als telefoonverkoper? Deed ze beter als Rachel!

giphy (5)

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook