Win deze miljoenenvilla voor nog geen 6 euro

Deze villa kost eigenlijk zo'n 911.000 euro, maar jij kunt het nu kopen voor iets minder dan 6 euro. Wat je moet do...

Lees ook

Deze villa kost eigenlijk zo’n 911.000 euro, maar jij kunt het nu kopen voor iets minder dan 6 euro. Wat je moet doen? Een kaartje kopen voor de tombola.

Shamus Fitzsimons woont al jaren in dit huis, maar verloor onverhoopt zijn baan. Dan wordt het natuurlijk wel wat moeilijk om zo’n enorm huis te betalen en dus besloot hij het te verkopen. De interesse was groot, maar de hoeveelheid mensen die zich de villa daadwerkelijk konden veroorloven lag een stuk lager. Dus gooide Fitzsimons het over een andere boeg en organiseert hij een tombola.

Voor slechts 5 pond kun jij de nieuwe eigenaar zijn van de villa. “Iedereen wordt verliefd op dit huis, omdat het gewoon fantastisch is”, vertelt Shamus. “Helaas vissen we in een heel kleine vijver van mensen die het kunnen betalen. Daarom is een tombola de beste oplossing. Het is een prachtige kans om eigenaar te worden van een fantastisch huis, zonder lening.” Het koppel hoopt om 250.000 tickets te verkopen.

Via de website kun je een kaartje kopen en oh ja: je moet één meerkeuzevraag beantwoorden: “In welke periode is het huis gebouwd?” 

BEELD: Win your dream home.co.uk

 

 

Laatste nieuws

Zie ook