Melissa Pach vertelt voor het eerst over seksvideo

Patricia Paay en Laura Ponticorvo werden de afgelopen tijd slachtoffer van gelekte pikante video’s, waardoor ze zi...

Lees ook

Patricia Paay en Laura Ponticorvo werden de afgelopen tijd slachtoffer van gelekte pikante video’s, waardoor ze zich nu inzetten voor onbekende meisjes die hetzelfde is overkomen. Ook Melissa Pach werd een aantal jaren geleden slachtoffer van online shaming, maar durfde zich hier nooit over uit te spreken. Tot nu…

Moeilijke tijd

Drie jaar geleden stond het leven van Melissa compleet op zijn kop, toen pikante filmpjes van haar en Dave Roelvink opeens online stonden. De 24-jarige stortte volledig in en kon het dan ook moeilijk een plekje geven. “Ik ben een tijdje de deur niet meer uit geweest. Ik vond het zo lastig en ik was eerst ook veel te zwak om erover te praten. Ik heb echt een heel moeilijke tijd gehad”, vertelt ze bij RTL Boulevard.

Voorbeeldrol

De brunette vertelt nu voor het eerst haar verhaal, vooral omdat ze andere meisjes wil helpen. Samen met onder andere Laura Ponticorvo, die een aantal weken terug slachtoffer werd van The Fappening, wil ze voorkomen dat andere vrouwen hetzelfde wordt aangedaan. “Ik wil in een voorbeeldrol stappen. Ik wil laten zien: het is niet het einde van de wereld, er is nog een leven daarna”, aldus Laura.

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook