Tim Douwsma: “Potverdorie, ik heb best wat vrouwen ‘versleten’”

Tim Douwsma (29) schrikt bijna van zijn trackrecord op relatiegebied. Toch woont hij vooralsnog alleen in zijn n...

Lees ook

Tim Douwsma (29) schrikt bijna van zijn trackrecord op relatiegebied. Toch woont hij vooralsnog alleen in zijn nieuwe penthouse, waar hij nog geen spijker zelf in de muur heeft geslagen.

productie en interview NICOLE GABRIËLS fotografe BOP MULDER styling TOMMY DRIESSEN visagie MARIJE ROSENBACH

Tim was een hele tijd samen met voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijck, helaas was na een jaar de koek toch op. Tim vertelt in de nieuwste Beau Monde dat hij liefdesverdriet nog nooit zo erg ervaren heeft als na de breuk met Jessie. “Jessie en ik hebben een intense relatie gehad. In de veertien maanden dat we samen waren, is er veel gebeurd in onze carrières. Als je aanvoelt dat je op een ander level zit qua ervaring, qua levensfase, komt het pijnlijke besef dat de relatie geen toekomst meer heeft.”

Tim en Jessie hebben op dit moment geen contact. “Ik ben ook niet op zoek naar een nieuwe liefde. Ik zou graag een zielsverwant ontmoeten, iemand die mooi vanbuiten en vanbinnen is. Want ik kan niets met een mooie buitenkant en nul inhoud. Ik ken mijn eigen imago en denk soms: potverdorie, ik heb best wat vrouwen ‘versleten’. Maar ooit kom ik de juiste tegen. Die zielsconnect.

Het hele interview met Tim lees je in de nieuwe Beau Monde, die vanaf morgen in de winkel ligt.

Laatste nieuws

Zie ook