Round-up: what’s happening in Aristoland?

Ze genieten geen of lagere adellijke titels en ze vormen een ondoordringbaar circuit waarin ze met 'ons soort mensen' ee...

Lees ook

Ze genieten geen of lagere adellijke titels en ze vormen een ondoordringbaar circuit waarin ze met ‘ons soort mensen’ een enig leven leiden, vol feesten en partijen. We praten je even bij over het reilen en zeilen in aristoland.

Links op de foto socialite en juwelenconsulent (jawel, dat is een beroep) Alix Duvernoy, rechts  Ekaterina Malysheva. Die laatste is aan het aftellen: op 8 juli trouwt ze met prins Ernst August van Hannover en wordt ze prinses van Hannover. Alle reden om nog even de bloemetjes buiten te zetten op muziekfestivals assorti. 

Trouwen op Sicilië

© Onbekend, beeld via New My Royals

Beatrice Borromeo, zelf een telg uit een oud Italiaans adellijk geslacht en Pierre Casiraghi, zoon van prinses Caroline van Hannover en Monaco, waren te gast op de bruiloft van vrienden. Beatrice (met hoed in het blauw) droeg een jurk van ontwerpster Luisa Beccaria, de moeder van de bruid.

© Onbekend, beeld via New My Royals

Het bruidspaar Lucilla Bonaccorsia en Filippo Richerie Vivaldi Pasqua trouwde in Norcia op Sicilië. 

Opvolgertje

Actreutel en model Cleopatra von Adelsheim trouwde vorig jaar rond deze tijd met erfprins Franz Albrecht zu Oettingen-Spielberg, de stamhouder van de Oettingertjes. Prinses Cleo heeft inmiddels aan haar belangrijkste taak voldaan: ze staat op het punt te bevallen van een opvolgertje. 

Zulks vraagt uiteraard om een fijne babyshower, of zoals Cleo zelf zegt: #BavarianBabesBabyBash!

Kunstzinnig  

Prinses Tatiana, getrouwd met prins Nikolaos van Griekenland, promoot de plaatselijke Atheense kunst van Marina Karella. Het schilderij is Marina’s interpretatie van het gedicht Ithaka: ‘As you set out for Ithaka hope the voyage is a long one, full of adventure, full of discovery.’

Modelprinses!

Tatiana’s nichtje prinses Maria-Olympia van Griekenland is nog steeds niet in staat haar mond te sluiten, maar dat blijkt een modellencarrière niet in de weg te staan. Popje is inmiddels geboekt door Dolce & Gabbana.

… en zwikte ook al voor hen over de catwalk in Milaan, #lifegoals.

Aanwinst

Intussen is in New York Pauline Ducruet, de oudste dochter van prinses Stéphanie van Monaco, hondenmoeder geworden van puppy Mala Ducruet, met wie ze hier on haar ‘wooftop’ staat.

Kleurrijk

© Prins Leka / Instagram  

En prins Leka en prinses Zaharia van Albanië promoten de plaatselijke folklore met de Rozafati. Nice work if you can get it. 

Lees ook:

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook