Freebie Queen: Jazmin Grace Grimaldi

Party hier, receptie daar, VIP-plaatsen voor een polowedstrijd, gratis champagne en haute labels die in de rij staan om...

Party hier, receptie daar, VIP-plaatsen voor een polowedstrijd, gratis champagne en haute labels die in de rij staan om haar te sponsoren: Jazmin Grace Grimaldi (25) is haar Assepoesterperiode geheel ontgroeid.  

Jazmin Grace werd geboren als buitenechtelijke dochter van prins Albert van Monaco, tijdens zijn relatie met Tamara Rotolo. Veertien jaar was ze een ondergeschoven kind, in 2006 erkende hij haar alsnog. Sindsdien krijgt ze een riante toelage uit het trustfonds van de familie en heeft ze ook echt een persoonlijke relatie met haar vader. Ze is regelmatig in Monaco, gaf haar eerste grote interview aan Harper’s Bazaar in het paleis en heeft warme banden met haar nichtjes Pauline Ducruet en Charlotte Casiraghi opgebouwd. 

Knockout

© Jazmin Grimaldi / Instagram

Nu is het wel zo dat niet meer hoeven te werken voor de kost niets heeft gedaan voor de ambities van Jazmin Grace. Waar ze een paar jaar geleden nog vol plannen zat om beroemd te worden als zangeres dan wel het milieu / de zee / arme wezen te redden, lijkt ze momenteel vooral fulltime socialite te zijn. Hier promoot ze Ferragamo bij een boks-event en noemt zichzelf lekker bescheiden ‘a knockout’.

Glamourgirl

© Jazmin Grimaldi / Instagram

Als dochter van een regerend prins heeft ze vooral in Amerika aardig wat status, het heeft toch cachet om haar op een feestje of een receptie te hebben. Hier schittert ze, zonder zelf noemenswaardige prestaties te hebben geleverd op het podium, bij de Tony’s, de uitreiking van ’s werelds belangrijkste theaterprijzen. Ergens in Manhattan bonkt een leger niet uitgenodigde werkende actrices met hun hoofd op de tafel.

Romantiek

© Jazmin Grimaldi / Instagram

Het helpt dat Jazmin Grace aan model Ian Mellencamp (neef van rocker John Mellencamp) een buitengewoon fotogeniek vriendje heeft.

© Jazmin Grimaldi / Instagram

Hij moet nog wel ten paleize worden voorgesteld, dat gaat vermoedelijk tijdens de zomervakantie gebeuren. 

Reclamebord

© Jazmin Grimaldi / Instagram

Jazmins groeiende bekendheid leidt tot steeds betere sponsors en hilarische (en buitengewoon onchique) bijschriften bij haar posts: “Ik wil Etro bedanken voor mijn zonneschijnjurk, Ferragamo voor mijn schoenen en Louis Vuitton voor mijn zonnebril.”

‘Fabulous life’

© Jazmin Grimaldi / Instagram

Calm down, dear. Ga eens wat doen. En betaal eens wat zelf.

Lees ook:

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws