De bizarre eisen van Beyoncé en Jay-Z voor bevalling tweeling

Het is dé zwangerschap van 2017: Beyoncé en Jay Z verwachten niet één, maar twee kindje...

Het is dé zwangerschap van 2017: Beyoncé en Jay Z verwachten niet één, maar twee kindjes. De zangeres is in juni of juli uitgerekend en het kan dus ieder moment zover zijn. Het wereldberoemde koppel is in ieder geval (meer dan) goed voorbereid. 

Zusterspakje

Voor de bevalling van Blue Ivy pakten Beyoncé en Jay Z al helemaal uit, maar nu gaan ze nog een stapje verder. Naar verluidt mag dochterlief bij het grote moment aanwezig zijn, zodat ze zich niet buitengesloten voelt. Voor de gelegenheid hebben mama en papa het Franse modehuis Givenchy alvast een mini-verpleegstersuniform laten maken. Prijskaartje: 1.015 dollar (zo’n 900 euro). 

Afleidingsmanoeuvre

Een bron heeft Intouch Weekly laten weten dat Queen B zal bevallen in het Cedars-Sinai Medical Center in LA. En ook daar hebben de medewerkers al duidelijke instructies gekregen. Zo staan er twee teams klaar om de paparazzi en fans te verwarren en ook heeft iedereen een vertrouwelijkheidsovereenkomst moeten tekenen. Verder is er een cateringbedrijf ingehuurd om het koppel te voorzien van hapjes en drankjes, zodat zij hun kamer niet uit hoeven. 

Niet altijd zijn zin

Maar geloof het of niet: Jay Z kreeg op één vlak niet zijn zin. Hij wilde namelijk alle beveiligingscamera’s in de kamer en op de gang laten uitschakelen, maar dit was volgens het ziekenhuis ‘onmogelijk’. 

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws