Dit is het ingrediënt waar Kate Middleton iedere ochtend bij zweert

Heb jij je ooit afgevraagd hoe Kate Middleton zo healthy blijft ondanks haar drukke leventje? Volgens Marie Claire UK...

Lees ook

Heb jij je ooit afgevraagd hoe Kate Middleton zo healthy blijft ondanks haar drukke leventje?

Volgens Marie Claire UK zou ze iedere ochtend zweren bij één ingrediënt dat ze toevoegt aan haar ontbijt, namelijk spirulina. Dit zou ervoor zorgen dat haar energieniveau op peil blijft.

Net als iedereen heeft de hertogin van Cambridge een standaard ochtendritueel: als ze uit bed stapt, neemt ze een smoothie op basis van boerenkool, spinazie, romaine sla, koriander en blauwe bessensap. Én wat spirulina. Het wonderingrediënt waar Kate bij zou zweren.

Spirulina is een blauwgroene zoutwateralg die veel proteïnen en gezonde micronutriënten bevat. Het zou onder meer zo gezond zijn dankzij de aminozuren, vetzuren, vitaminen en mineralen die het bevat. “Spirulina kan praktisch overal aan toe worden gevoegd”, aldus Elizabeth Wall van Holland & Barrett. “Doe er wat van door je soep voor een supercharged lunchbreak of voeg wat spirulina toe aan je smoothie om mee te doen aan de groene-saptrend.

BRON: MARIE CLAIRE

Laatste nieuws

Zie ook