Voortaan kun je híer al je online luxeaankoopjes doen

Geen zin om je huis uit te gaan, maar wil je toch die nieuwe tas, geweldige schoenen of dat totaal glamoreuze jasje?&nbs...

Lees ook

Geen zin om je huis uit te gaan, maar wil je toch die nieuwe tas, geweldige schoenen of dat totaal glamoreuze jasje? 

Shoppen kan altijd tegenwoordig. Carrecouture.com zorgt ervoor dat je die ervaring van het luxe shoppen nu ook online hebt. Het digitale platform werkt samen met high-end boetieks als Van Ravenstijn en Artishock en biedt een selectie van mode en accessoires van de meest begeerde merken. Andere Nederlandse boetieks die al aangesloten zijn bij CarréCouture zijn o.a. Labels Women en binnenkort volgt Kiki Niesten. Een greep uit de merken op de site? Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Proenza Schouler, Isabel Marant, 3.1 Phillip Lim en Philosophy Di Lorenzo Serafini. 

Extra leuk: wanneer je de website voor het eerst bezoekt word je uitgenodigd om een stijl-profiel aan te maken, waar ze je zowel vragen om je maten als om je favoriete ontwerpers, specifieke stijl en pasvorm voorkeuren. Dit mondt uit in een zorgvuldige selectie mode en accessoires, die aansluiten op jouw persoonlijke smaak. Daarnaast staat er een team van fashion advisors klaar om via de chat advies te geven. Er zijn personal shoppers beschikbaar voor maatwerk en service die net een stapje verder gaat. Nice!

Laatste nieuws

Zie ook