Bijna-prinses Ekaterina viert vrijgezellenfeest

Over een paar weken trouwt Ekaterina Malysheva (30) met prins Ernst August Jr (33) en wordt daarmee de nieuwe prinses va...

Over een paar weken trouwt Ekaterina Malysheva (30) met prins Ernst August Jr (33) en wordt daarmee de nieuwe prinses van Hannover.

Ekaterina heeft haar vrijgezellenfeestje inmiddels al gevierd. Mét vriendinnen, onder wie haar aanstaande schoonzusjes. Prinses Alexandra van Hannover (de dochter van prins Ernst August Sr en prinses Caroline van Hannover en Monaco) was met haar 17 jaar vermoedelijk de jongste van het gezelschap, maar kon leuk meekomen. Ook Alessandra ‘Sassa’ de Osma, de verloofde van prins Christian van Hannover ↓ was van de partij. Links Ekaterina, rechts Sassa. 

© ABC ES

Sexy Latina

Thema van de festiviteiten was ‘Sexy Latina’. Maar ook weer niet té sexy, in verband met het aanstaande prinsessendom. Ekaterina (links) hield een flamencofeest op Trasierra, het 16de eeuwse landgoed en boutique hotel van binnenhuisarchitecte Charlotte Scott in ↓  Cazalla de la Sierra.

 

Charlotte’s dochter Giaconda, die in Florence de verfijnde Italiaanse keuken leerde koken, is de kok van Trasierra, haar andere dochter Amber leidt er yogasessies. 

‘Ola guapa!’

Onder de gasten Nieves Zuberbühler, de vrouw van Mario Santo Domingo III. Dat is familie van Tatiana Santo Domingo, de vrouw van Andrea Casiraghi, de oudste zoon van prinses Caroline. Verder designertweeling Daniela en Annette Felder, Nina Flohr (erfgename van de privéjets van VistaJet) en onderneemster Mashael al Rushaid. Het gezelschap droeg flamencojurken, genoten van zon en zwembad, toerde in de omgeving en kreeg een rondleiding in Sevilla. Ekaterina trouwt op 8 juli in Hannover met Ernst August.

Lees ook: 

Openingsbeeld © ANP

 

Laatste nieuws