Zweedse royals vieren Nationale dag in stijl

Een van de hoogtepunten van de Zweedse Nationale Dag is de royal tocht per koets naar openluchtmuseum Skansen, in full f...

Lees ook

Een van de hoogtepunten van de Zweedse Nationale Dag is de royal tocht per koets naar openluchtmuseum Skansen, in full folklore.

Prinses Estelle had bij wijze van accessoire een ongetwijfeld zelfgevlochten blauwgele haarband in die eventueel ook als zweetband kan dienen, voor het geval ze het een beetje warm zou krijgen van al het wuiven. Wat ze professioneel doet, heel handig voor een aanstaande koningin. 

Sofia en Carl Philip

© PPE Agency / Nieboer

Prinses Sofia had kans gezien om haar toch niet onaanzienlijke zwangere buik dermate in te snoeren dat er zelfs nog een riem overheen paste. Voorstelbaar is dat de combinatie van een knellende riem, een hotsende koets en een blaas in de verdrukking een toiletbezoekje in Skansen wel heel verleidelijk maakte. Ze oogde in ieder geval een beetje pips. 

Madeleine

© PPE Agency / Nieboer

Prinses Madeleine tenslotte, had echtgenoot Chris O’Neill meegenomen. Chris is geen groot fan van Zweedse royal events, maar maakt voor de Nationale Dag meestal een uitzondering.

© HKH Prinses Madeleine / Facebook

 

Estelle rocks! 

 

Lees ook:

Openingsbeeld © PPE Agency / Nieboer

    

Laatste nieuws

Zie ook