Prachtige nieuwe foto’s van kroonprinses Victoria!

Kroonprinses Victoria van Zweden wordt op 14 juli aanstaande veertig jaar. Voor haar verjaardag trakteert ze nu alvast o...

Lees ook

Kroonprinses Victoria van Zweden wordt op 14 juli aanstaande veertig jaar. Voor haar verjaardag trakteert ze nu alvast op prachtige nieuwe foto’s.

De prinses poseert buiten én in de buitengewoon witte ontvangstruimte van het Haga Paleis. Die vermoedelijk verboden terrein is voor haar kinderen, want we kunnen ons niet voorstellen dat alles zo smetteloos kan blijven met een ondernemende kleuter en dreumes.

© Erika Gerdemark / Kungahuset  

Het kroonjaar van de kroonprinses wordt uitbundig gevierd met op vrijdag 14 juli een dankdienst in de slotkapel gevolgd door een receptie. Er is een officieel saluut, een rijtoer met paard en wagen (klederdracht-alert!) waaraan het hele gezin van Victoria zal meedoen. En iedereen weet: als prinses Estelle erbij is, wordt het leuk.  

© Erika Gerdemark / Kungahuset  

’s Avonds verplaatst het gezelschap zich naar de zomerresidentie Solliden waar nóg een rijtoer plaats heeft van Solliden naar Borgholm waar vuurwerk zal worden afgestoken.

© Erika Gerdemark / Kungahuset  

Op zaterdag 15 juli vindt dan het jaarlijkse fotomoment plaats bij Solliden, ook weer met prinses Estelle en prins Oscar erbij, waarmee de Victoria-dagen worden afgesloten.

© Erika Gerdemark / Kungahuset  

 

Lees ook: 

Openingsbeeld © Erika Gerdemark / Kungahuset  

Laatste nieuws

Zie ook