Zweden: prinses Sofia is stralend zwanger

Wat doe je als je babybuik echt niet meer te verbergen is in een beetje ruime jas? Je verpakt hem vrolijk in hot pink, z...

Lees ook

Wat doe je als je babybuik echt niet meer te verbergen is in een beetje ruime jas? Je verpakt hem vrolijk in hot pink, zoals prinses Sofia van Zweden.

© Getty Images

Sofia, de vrouw van prins Carl Philip, is in september uitgerekend. Het wordt het tweede kind voor het stel, prins Alexander vierde onlangs zijn eerste verjaardag. Net als bij de eerste lijkt Sofia niet heel veel last te hebben van haar zwangerschap. Ze wordt regelmatig in Stockholm gesignaleerd met man, hond en kind en was ook van de partij bij de informele momenten van het recente bezoek van kroonprinses Mary en kroonprins Frederik van Denemarken aan Zweden. Geniet even mee van stralende Sofia, die deze maand haar laatste trimester ingaat.

Februari

© Getty Images

Net uit de gevarenzone, nog vrijwel niets te zien, dus strakke jurk zolang het nog kan. 

Begin mei 

© ANP

Voor de festiviteiten rond de 80ste verjaardagen van koning Harald en koningin Sonja van Noorwegen droeg Sofia een twijfelachtig kantig kleedje, met daaronder wel weer heel prinsesserig gouden schoenen. 

© Getty Images

En de volgende dag: casual en lekker warm ingepakt voor prinses Sofia. 

Familiefeestje

Sofia was aanwezig op een familiebruiloft, het was duidelijk warm, gezien alle waaiers.

Eind mei

© Getty Images

Sofia straalde bij een bijeenkomst van Sophiahemmet College…

© The Real My Royals

… en kuierde lekker door het park met Carl Philip, zoontje Alexander in de wagen en Siri aan de lijn. Het jasja van Sofia is van Lululemon. 

Lees ook: 

Openingsbeeld © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook