‘Belastingdienst legt beslag op woning Patricia Paay’

Vervelend nieuws voor Patricia Paay; de Belastingdienst heeft beslag gelegd op haar huis, zo schrijft het AD. Een belast...

Vervelend nieuws voor Patricia Paay; de Belastingdienst heeft beslag gelegd op haar huis, zo schrijft het AD. Een belastingdeurwaarder heeft naar verluidt een afschrift afgegeven voor executoriaal beslag op de woning in Lijnden van Patricia. 

Schuld

Wat blijkt? Uit documenten blijkt dat La Paay naar het schijnt de inkomstenbelasting over de jaren 2013, 2014 en 2015, de omzetbelasting over 2015 en 2016 en de zorgverzekeringswet over 2013 en 2014 niet of slechts deels heeft betaald. Hoe hoog de belastingschuld van de blondine is, is onbekend. Volgens de website Bekendeburen.nl zou het zo’n 100.000 euro zijn. Paay vindt de beslaglegging ‘raar’, zo laat het AD weten. “Ik heb mijn huis in de verkoop staan om een schuld te kunnen betalen. Daar zit een ton eigen geld in. Dit alles is veroorzaakt door een slechte boekhouder.” Ze zegt dan ook contact te zullen opnemen met de Belastingdienst.

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws