Rapper Lil’ Kleine verscheurt briefjes van 500 euro op social media

Rapper Lil' Kleine gaat lekker en dat laat hij merken ook. Op zijn Snapchat verscheurt hij twee briefjes van vijfhonderd...

Lees ook

Rapper Lil’ Kleine gaat lekker en dat laat hij merken ook. Op zijn Snapchat verscheurt hij twee briefjes van vijfhonderd euro.

Lil’ Kleine, oftewel, Jorik Scholten, is met zijn vrienden op Ibiza en liet op het sociale medium zien dat hij niet alleen geld verscheurt, maar ook biljetten op zijn gezicht plakt. Eerder vertelde hij in een interview met de Volkskrant al dat hij ongeveer € 500 per dag uitgeeft. “Dat is niet zo moeilijk, hoor.” De rapper eet in de avond voor € 300 en heeft dan gedurende de dag ‘nog maar’ € 200 ‘over’ om uit te geven. “Je tankt je auto vol, je geeft fooi, je geeft je zusje geld. Overal waar ik kom, geef ik mensen wat te drinken. Een bedrag van € 500 is heel makkelijk op.” 

Zijn verdiende geld geeft hij naar eigen zeggen uit aan mooie auto’s, sieraden, Rolexen, vakanties en kunst. “Ik heb voor in mijn nieuwe huis een schilderij van Alec Monopoly gekocht met Dagobert Duck erop’, aldus de rapper tegen de Volkskrant.

 BRON: VOLKSKRANT, SNAPCHAT

Laatste nieuws

Zie ook