Kate en William plotsklaps zonder huishoudster

Prins William en Kate moeten even snel schakelen: hun huishoudster heeft namelijk heel plotseling ontslag genomen. De...

Lees ook

Prins William en Kate moeten even snel schakelen: hun huishoudster heeft namelijk heel plotseling ontslag genomen.

De 35-jarige Sadie Rice werkte ruim 2 jaar voor hen, maar zou naar verluidt de werkdruk niet meer aankunnen. Ze werkte eerst op landgoed Anmer Hall maar was ook gevraagd om op Kensington Palace te komen werken, het aankomende stulpje van het koninklijke koppel.

Een anonieme bron zegt in The Sun het volgende: “Ze wilden graag dat Sadie meer tijd op Kensington Palace zou doorbrengen en ze kreeg steeds meer werk haar kant uitgestuurd. Het was voor haar onmogelijk geworden om buiten haar werk om nog een normaal leven te leiden. Daarom heeft ze haar ontslag aangeboden en niets kan haar nog van gedachten doen veranderen.”

Haar vertrek komt hard aan bij het koppel, vooral omdat prins George (3) en prinses Charlotte (2) overduidelijk dol op haar waren. De huishoudster was verantwoordelijk om het huis met tien slaapkamers op orde te houden, deed de boodschappen voor het koppel en kookte voor hen. Voordat ze voor Kate en William werkte, werkte ze vijf jaar lang voor de Noorse prins Haakon en Mette-Marit in Oslo.

BRON: NIEUWSBLAD.BE 

 

Laatste nieuws

Zie ook