Zo veel geld verdient Adele met haar world tour

Om het succes van Adele kunnen we haast niet heen. Na jaren van radiostilte dook de Britse zangeres ineens weer op met h...

Lees ook

Om het succes van Adele kunnen we haast niet heen. Na jaren van radiostilte dook de Britse zangeres ineens weer op met het razendpopulaire album 25 en ging ze op world tour. En nu is onthuld hoeveel ze verdient met haar shows.

Nog een kleine maand en dan komt de world tour van Adele aan zijn einde. Ze heeft er al heel wat shows op zitten en dat ze daar flink wat geld mee binnen heeft gehaald, zal je vast niet verbazen. Maar dat ze 500.000 dollar per show (!) – wat neerkomt op bijna 450.000 euro per avond – verdient? Volgens The Mirror is het echt waar en zouden deze cijfers bekendgemaakt zijn door Remedy Tourings, het bedrijf van Adele. Ook hiermee weet ze veel inkomen te genereren: tussen oktober 2015 en april 2016 zou het bedrijf maar liefst een winst hebben gehad van omgerekend zo’n 13 miljoen euro. Hiermee is de Britse zangeres een van de best verdienende performers ooit.

BRON: MARIE CLAIRE

Laatste nieuws

Zie ook