Yolanthe deelt voorproefje van loungebar XaXa

De verbouwing is in volle gang, maar Yolanthe Sneijder-Cabau kan niet wachten tot de opening van haar lounge- en cocktai...

Lees ook

De verbouwing is in volle gang, maar Yolanthe Sneijder-Cabau kan niet wachten tot de opening van haar lounge- en cocktailbar Xaxa.

Wesley en Yolanthe, die op Ibiza is geboren, hebben al een huis op het eiland. De voorbereidingen van de club werden in de afgelopen maanden bewust stil gehouden. De club is ook een restaurant, dat van 12.00 tot 2.00 geopend zal zijn. Yolanthe liet eerder al in een interview bij RTL Late Night weten dat zij de locatie helemaal heeft gestyled. Ook zullen er sieraden van Yolanthes eigen lijn worden verkocht. Verder zien we dat er een aparte sushichef en -kaart is, elke avond entertainment en een grote zonnige lounge. De club komt net buiten Ibiza-Stad en moet in juni opengaan.   

Op Instagram deelt ze dan ook vol trots een voorproefje! “We’re almost there ! 16 June XaXa restaurant & cocktail bar will open!! Yessss baby it’s gonna ROCK!” schrijft ze bij de beelden. 

BRON: XAXA, GRAZIA, BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook