Royals in Cannes: ben ik in beeld?

Ze hebben er absoluut niets te zoeken, maar het Filmfestival van Cannes is met name voor B-royals als de Yorkies een exc...

Lees ook

Ze hebben er absoluut niets te zoeken, maar het Filmfestival van Cannes is met name voor B-royals als de Yorkies een excellente gelegenheid om toch weer even in beeld te komen.

Sarah Ferguson, hertogin van York, en haar dochter prinses Beatrice maakten hun reputatie als royal nietsnutten weer eens waar door zich te melden bij het Fashion for Relief event. Dat pijnlijk genoeg werd gehouden op het vliegveld Cannes Mandelieu, zodat ze geen gelegenheid hadden om nog eens even lekker te schmoozen met the rich and famous in het centrum van Cannes.

© Getty Images

Fergie resideert tegenwoordig in Gstaad en viert nog altijd veel vakantie met goede en vooral welgestelde ‘vrinden’.  Wat Beatrice doet, weet zelfs haar eigen staf niet, maar van enige productiviteit lijkt geen sprake te zijn. Alle tijd dus, om uitgebreid rond te lummelen en te fierce te smizen bij deze fundraiser, in geleende jurken.  

Rania in Givenchy

© Getty Images

Voor het Fashion for Relief event was ook koningin Rania van Jordanië ingevlogen, in een hippe Givenchy. Naast haar Naomi Campbell, naar verluidt in Cannes op zoek naar een nieuwe schathemelrijke vriend om haar jetsetleven voort te kunnen zetten. 

Claire en een kippenbotje 

© BSR Agency

Prinses Claire en prins Felix van Luxemburg hadden hun kroost en wijngaarden achtergelaten voor een gala-avondje voor een goed doel…

© BSR Agency

… en olijk wensbotjes trekken

Stephanie’s poging tot glamour 

© Getty Images

Ook andere Luxemburgse royals rukten uit: kroonprinses Stéphanie en prins Guillaume waren om onverklaarbare redenen aanwezig bij de screening van ‘Les Fantomes de’Ismael’. Stéphanie, niet echt een rode-lopertijger, verdiende bonuspunten voor haar witte Ralph Lauren, maar onduidelijk bleef waarom ze precies in Cannes waren.

© Royal Fashions

Laat staan waarom ze romantisch over het strand liepen, in een poging de gouden jaren van Sophia Loren en Gina Lollobridgida te doen herleven, #fail. 

En u bent? 

© BSR Agency

Ook uitsluitend aanwezig als royal accessoires waren de ándere Charles en Camilla. Links zie je prinses Camilla van Bourbon-Beide Siciliën en prins Charles van Bourbon-Beide Siciliën bij het Opening Gala Dinner van het Cannes Film Festival in het Martinez Hotel in Cannes. Geen van beiden heeft iets van doen met de filmwereld, beiden beschikken wel over een ijzersterk netwerk. De hertog en hertogin van Castro behoren tot de Italiaanse tak van het Spaanse Huis van Bourbon.  

Netwerken voor Charlotte  

© Getty Images

Niemand die precies wist wat Charlotte Casiraghi in Cannes deed. Meestal geeft ze acte de presénce als gezicht van Gucci, maar ditmaal leek de dochter van prinses Caroline van Hannover en Monaco toch vooral zichzelf te pitchen. Hier staat ze met Salma Hayek in een roze pruik op het Women in Motion Awards Dinner in de Place de la Castre. Toch weer even een fotomomentje meegepikt, nietwaar?

Lees ook:

Openingsbeeld © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook