Ewout Genemans maakt tv-serie over rijke allochtonen

Hij maakte eerder al het programma Niet Lullen Maar Poetsen (met rich-kid Koen Kardashian) maar stond ineens zelf vorig...

Lees ook

Hij maakte eerder al het programma Niet Lullen Maar Poetsen (met rich-kid Koen Kardashian) maar stond ineens zelf vorig jaar ook in de Top 100 Jonge Miljonairs. Genoeg redenen voor Ewout Genemans om een volgende tv-serie over geld te maken: dit keer volgt hij succesvolle allochtonen.

Quote schrijft dat Genemans voor de serie onder andere Salar Azimi interviewt, de 34-jarige telecom- en horeca-ondernemer die met een zilverkleurige Lamborghini vorige week het trainingscomplex van NAC Breda op kwam rijden.

Ook de mannen van kledingmerk Karmaloog worden gevolgd. Nezir Yozgat en Racho Bajadjan, beiden pas 26 jaar openden dit jaar een winkel in de luxe PC Hooftstraat met allemaal zeer luxe artikelen. We noemen krokodillenleren schoenen met gouden hakken en jasjes van pythonleer. Hoe doen deze jonge ondernemers dat dan? Dat zoekt Genemans uit. Wanneer de serie op televisie verschijnt is nog niet bekend.

BRON: QUOTE

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook