4 redenen om jezelf lekker te pamperen via Treatwell

Wij hebben graag veel keuze in het leven, zo ook bij de behandelingen die we kiezen om onszelf mooier te maken en te lat...

Lees ook

Wij hebben graag veel keuze in het leven, zo ook bij de behandelingen die we kiezen om onszelf mooier te maken en te laten ontspannen. Glamourpoes of niet, minstens een keer per maand (het liefst natuurlijk meer, daar maken we graag tijd voor vrij) mag je jezelf best verwennen. Treatwell is daarvoor the online place to be en dit is waarom.

Kwaliteit

Niks is vervelender als geld neerleggen voor iets waar je achteraf niet tevreden over bent. Met Treatwell voorkom je dat door te kijken bij de top rated salons. Ze hebben een kwaliteitsprijs in het leven geroepen waarbij klanten stemmen konden uitbrengen op de beste salons. 

Geen moeite

Pak je iPad of iPhone en heb 24/7 inzicht in de agenda van de salon. Hoef je niet in de tijd van de baas te bellen. Neem wel even een momentje om te scrollen en te zoeken, er zijn namelijk 3000 aangesloten salons en je wilt natuurlijk wel het beste van het beste. 

Alles wat ons hartje begeert

Zoals we al eerder zeiden, we houden van keuzes en hoe exclusiever, hoe beter. Op Treatwell kun je een fantastische kapper boeken voor een glam coupe, maar je kunt ook een nagelstyliste vinden die je perfect glimmende gelnagels aanmeet, alle soorten gezichtsbehandelingen, hair laser removal, waxsalons, ontelbaar veel spa -en wellness hotspots en zelfs yogalessen.

Tips & tricks

Ze hebben een eigen blog met beautytips. En dat is best logisch, want Treatwell is natuurlijk op de hoogte van alle ins en outs binnen de beautyindustrie. Check de bridal beauty trends 2017, de royal beauty treatments, of de schoonheidsgeheimen van celebrity moms. Misschien word je geïnspireerd om zelf een nieuwe behandeling of hotspot uit te proberen…

De Beau Monde-lezeres krijgt 20% korting op een behandeling bij Treatwell. De kortingscode geldt van 17 mei tot en met 1 juni en je kunt je behandeling hier boeken.

ADVERTORIAL

 #booknow #linkinbio #treatwellnl

Een bericht gedeeld door Treatwell.nl (@treatwellnl) op

Laatste nieuws

Zie ook