Dit is de man achter het blote-billen-dansje tijdens finale Eurovisie Songfestival

Dit weekend was het eindelijk zover: de finale van het Eurovisie Songfestival! De meiden van OG3NE gingen...

Lees ook

Dit weekend was het eindelijk zover: de finale van het Eurovisie Songfestival! De meiden van OG3NE gingen helaas niet met de winst naar huis, maar eindigden met hun liedje Lights and Shadows op de elfde plek. Toch was dat niet het hot topic op social media na de uitzending. De man die zijn blote billen op het podium liet zien, ging pas echt viral.

Viral

Als je even niet op zat te letten, heb je het waarschijnlijk gemist, maar de video kun je hieronder terugzien. Terwijl de kijkers thuis massaal aan het stemmen waren, trad de Oekraïnse Jamala – winnares van vorig jaar – op. Onverwachts kreeg ze gezelschap van een man uit het publiek. Hij liep rustig het podium op, huppelde een rondje om Jamala heen, trok zijn broek naar beneden en schudde met zijn billen voordat hij door een bewaker werd getackeld.

Was-ie dronken? Had-ie een weddenschap verloren? Of wilde hij gewoon dolgraag ook zijn moment of fame? Internet speculeerde erop los. Nu blijkt dat het geen onbekende was. 

Prankster

Prankster Vitalii Sediuk is de kont ehhh, man achter de veelbesproken actie. Komt de naam je niet bekend voor? Even een geheugenopfrisser: in 2012 werd hij door Will Smith geslagen toen hij de acteur tijdens de première van Men In Black 3 op zijn mond probeerde te zoenen. In 2013 sprong hij op het podium van de Grammy’s toen Adele haar award in ontvangst nam. Het jaar daarop wist hij de rode loper van het Cannes Film Festival te betreden en stak zijn hoofd onder de jurk van Ugly Betty-actrice America Ferrera.

En dan hebben we het nog niet gehad over de keren dat hij Bradley Cooper en Leonardo DiCaprio probeerde te knuffelen, Miranda Kerr onverwachts een kus gaf, aan het kruis van Prad Pitt probeerde te ruiken en aan de kont van Kim Kardashian zat. Gigi Hadid was afgelopen jaar slachtoffer van zijn laatste prank. Hij probeerde haar op te tillen toen ze een modeshow in Milaan verliet en kreeg van haar een harde ellenboog in zijn gezicht.

Vitalii heeft er al heel wat arrestaties en taakstraffen opzitten en deze keer hangt hem een gevangenisstraf van vijf jaar boven het hoofd.

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook