Zo vierden de royals moederdag

Ook prinsen en prinsessen hebben gisteren hun moedertje flink in het zonnetje gezet. En dat leverde mooie plaatjes en li...

Lees ook

Ook prinsen en prinsessen hebben gisteren hun moedertje flink in het zonnetje gezet. En dat leverde mooie plaatjes en lieve boodschappen op.

De Windsors vierden Moederdag in besloten kring, maar alle kinderen van de Queen (hier met Charles en Anne in 1971) hebben haar in het zonnetje gezet. Ze kreeg zoals altijd pioenrozen van haar zoons en van haar dochter Anne een ingelijste foto op haar lievelingspaard. 

Brunei 

Een bericht gedeeld door Mateen (@tmski) op

Prins Abdul Mateen is het 10de kind van Hassanal Bolkiah, de sultan van Brunei en zijn tweede ex-vrouw Mariam, die je hier ziet met haar trotse zoon.

Griekenland 

Prins Nikolaos deelde een foto van zichzelf als baby, in de armen van zijn moeder, koningin Anne-Marie van Griekenland.

Venezuela

Nikolaos vrouw prinses Tatiana van Griekenland volgde het voorbeeld van haar man met deze foto van haar en haar moeder Marie Blanche Bierlein. 

Engeland 

Lady Kitty Spencer (dochter van Lord Charles Spencer, nichtje van prinses Diana) deelde deze foto van haar en haar moeder Victoria Lockwood uit 1992 en neemt zichzelf op de hak: ‘Such a graceful baby’. 

Italië 

Emanuele Filiberto van Savoie, de prins van Venetië (die aanspraak zou maken op de Italiaanse troon als Italië geen republiek was geworden) postte een foto van zijn moeder Marina Ricolfi Doria, met wie hij in ballingschap  opgroeide in Zwitserland.

Monaco

“Maman, je t’aime tant, thank you for the infinite love you bring me every day , thank you for the smile you put on my face everytime I talk to you. Tu es la plus belle personne, La plus généreuse et forte que je connaisse JE TAIME,” aldus Pauline Ducruet bij deze foto van haar moeder, prinses Stéphanie van Monaco.

New York

Kroonprinses Marie-Chantal van Griekenland postte deze foto van haar Ecuadoriaanse moeder María Clara ‘Chantal’ Pesantes Becerra met de woorden: “Happy Mother’s Day to the best mother’ met heel veel hartjes en zonnetjes.

Duitsland

Prinses Elisabeth Turn und Taxis plaatste een grappig filmpje van haar gefrusteerde moeder prinses Gloria, in gevecht met een flipperkast: ‘Ze staat altijd aan en is de enige mama die ik wil.’

Lees ook: 

Openingsfoto © Hulton Archives / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook