Kim Kötter openhartig over zware IVF-periode

Kim Kötter en haar lief Jaap Reesema zijn alweer een jaar de trotse ouders van zoontje Muck. In een openhartig inte...

Lees ook

Kim Kötter en haar lief Jaap Reesema zijn alweer een jaar de trotse ouders van zoontje Muck. In een openhartig interview vertelt de voormalige Miss Nederland dat haar zwangerschap moeizaam tot stand kwam.

In het interview met Fabulous Mama vertelt ze: “Ik ben redelijk nuchter gebleven. Het liep zoals het liep. Ik heb nooit jaloezie gevoeld als vrouwen om me heen wel zwanger werden. Gelukkig niet.” Toch werd haar geduld flink op de proef gesteld, want pas na twee jaar raakte ze in verwachting. “Zwanger worden ging niet vanzelf en in ons geval was niet duidelijk wat er mis ging. Dat is eigenlijk best moeilijk als je niet weet wat de oorzaak is. Waardoor het maar gissen is om nieuwe wegen te zoeken.”

Kim en Jaap besluiten daarom om voor IVF te gaan. “Zaten we daar in een kliniek in Twente en werden we gebeld door een journalist: “Ben je zwanger?” Dan ben je echt idioot, als je dit soort tips doorgeeft aan de pers.” 

Mocht ook IVF niet lukken, dan zouden Kim en Jaap voor adoptie gaan om hun droom van een gezinnetje waar te maken. Zover is het echter nooit gekomen, want zoontje Muck is inmiddels alweer één jaar oud. 

A post shared by kimkotter (@kimkotter) on

Lees ook:

Bron: Fabulous Mama, Show.nl | Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook