Meghan Markle komt naar verluidt tóch naar de bruiloft van Pippa

De bruiloft van Pippa Middleton is nu al bestempeld als dé bruiloft van het jaar in het Verenigd Koninkrijk. Natu...

Lees ook

De bruiloft van Pippa Middleton is nu al bestempeld als dé bruiloft van het jaar in het Verenigd Koninkrijk. Natuurlijk zijn prins William en zijn Kate, evenals schoonbroer prins Harry uitgenodigd voor de gelegenheid. Maar mag Meghan Markle nu wel of niet komen?

De verloving, het vrijgezellenfeest, de locatie, de jurk, de ceremonie, alles met betrekking tot de grote dag van Pippa Middleton ligt onder het vergrootglas van de Britse pers. Haar jawoord aan James Matthews op 20 mei aanstaande mag niemand ontgaan en Britse volk geniet graag mee van deze feestelijke gebeurtenis. 

Toch is er al veel te doen geweest om de (nieuwe) vriendin van prins Harry. Eerdere berichten gaven aan dat Pippa een no ring, no bring beleid hanteerde. Hierbij zijn gasten alleen toegestaan om hun partners mee te nemen als ze zijn getrouwd óf zijn verloofd. Om die reden zou Meghan niet welkom zijn, aangezien ze pas enkele maanden datet met prins Harry. Volgens de laatste bronnen is Meghan alsnog van harte uitgenodigd voor alle evenementen tijdens de heugelijke dag. 

Lees ook:

Bron: Daily Mail, beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook