Kate Moss maakt een docu over deze Britse popheld

Topmodel Kate Moss werkt zelden mee aan interviews en opnames over haar privé-leven, maar voor haar goede vriend...

Lees ook

Topmodel Kate Moss werkt zelden mee aan interviews en opnames over haar privé-leven, maar voor haar goede vriend wijlen George Michael maakt ze graag een uitzondering. Ze is nu bezig met een documentaire over George, genaamd Freedom.

George Michael overleed afgelopen december op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen. De documentaire zal een inzicht geven in zijn laatste maanden. Al voor zijn overlijden stonden deze opnamen gepland en zou Kate haar dierbare vriend te hulp staan. Nu heeft de documentaire, genaamd Freedom, een nog grotere betekenis gekregen.

Volgens de Britse krant The Sun staat het 49-jarige supermodel aan het hoofd van de productie van enkele scènes in de film. Samen met de cameraploegen betrad ze afgelopen woensdag het huis van de overleden zanger. Kate zal tijdens deze scènes vertellen over de laatste maanden van de zanger, die hij naar het schijnt alleen thuis doorbracht. Een bron vertelt The Sun: “De opnames bij hem thuis zullen voor veel fans inzicht geven in het leven van de zanger. Velen weten niet hoe en waar George de meeste tijd aan het einde van zijn leven doorbracht”.

De documentaire wordt later dit jaar uitgezonden op de Britse zender Channel 4. 

Lees ook:

Bron: The Sun, beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook