Noorse kroonprins en zoontje halen grapjes uit op het paleisbalkon

De Noorse koning Harald en zijn echtgenote koningin Sonja vierden hun 80ste verjaardag en tijdens het feest bleken hun z...

Lees ook

De Noorse koning Harald en zijn echtgenote koningin Sonja vierden hun 80ste verjaardag en tijdens het feest bleken hun zoon, kroonprins Haakon, en diens zoon Sverre Magnus, allebei hun lolbroek aan te hebben. Ten overstaan van het publiek deden ze vanaf het paleisbalkon een gek dansje. 

De verjaardag van de koning en koningin van Noorwegen werd gevierd met een galadiner op het koninklijk paleis in Oslo. Voor het diner begon verschenen koning Harald, koningin Sonja, kroonprins Haakon en zijn echtgenote Mette-Marit op het balkon van het paleis om het volk te groeten. Toen een Noors verjaardagsliedje door het volk werd gezongen, kon kroonprins Haakon het niet laten hier een vrolijk dansje op te doen. 

Niet veel later volgde zijn 11-jarige zoontje zijn voorbeeld. Prins Sverre Magnus deed de populaire ‘dab’ ten overstaan van het volgestroomde plein. 

Ook tijdens het diner kon kroonprins Haakon zijn lol niet op. Halverwege het chique samenzijn was hij plots spoorloos verdwenen. Toen hij een tijdje later terugkeerde, bleek dat hij zijn baard had afgeschoren. Bekijk de filmpjes hieronder.

Lees ook:

Bron: ANP, beeld: YouTube, ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook