Eva Jinek zit bewust niet op social media

Elk programma dat Eva Jinek maakt, verandert in een succes, maar ook als persoon zelf wordt de presentatrice enorm gewaa...

Lees ook

Elk programma dat Eva Jinek maakt, verandert in een succes, maar ook als persoon zelf wordt de presentatrice enorm gewaardeerd. Op social media krijgt Eva vaak lovende reacties, al zegt ze hier zelf nooit naar te kijken.  

De presentatrice is dan ook niet op social media te vinden, iets wat ze zelf erg fijn en rustgevend vindt. Na het eerste seizoen van Jinek maakte ze met zichzelf de afspraak om niet meer te kijken naar wat er over haar op social media wordt gezegd. “En daar heb ik me zonder uitzondering aan gehouden.”

Hoewel social media deze tijd veelvoudig wordt ingezet, voelt de presentatrice absoluut geen druk. “Dat vinden heel veel mensen ouderwets, dat ik niet op social media zit, maar ik heb een paar mensen die ik vertrouw in hun opvatting over mij, dat zijn mijn bakens.”

Succesvol

Ondanks dat alles op carrièregebied nu op rolletjes loopt, laat Eva zich niet van de wijs brengen. Vooral omdat ze ook weet hoe het is als je minder succes hebt. “Het ene moment ben jij het snoepje van de week, een volgende keer weer iemand anders, zo werkt het in Hilversum.” 

De blondine is dan ook erg dankbaar voor alles wat ze op dit moment mag doen, al zal ze één ding nooit vergeten. “Het gaat erom dat je ook doorzet als het tegenzit, als je het moeilijk hebt. Dat heb ik gedaan.”

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron: Nu.nl

 

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook