Touriya Haoud slaat ex Sylvie Meis aan de haak

Touriya Haoud en Sylvie Meis waren ooit de beste vriendinnen, maar de toen zo hechte vriendschap is inmiddels flink beko...

Lees ook

Touriya Haoud en Sylvie Meis waren ooit de beste vriendinnen, maar de toen zo hechte vriendschap is inmiddels flink bekoeld. De voormalige hartsvriendinnen spreken elkaar al enige tijd niet meer en dat zal volgens Touriya ook niet snel meer gaan gebeuren. De actrice is namelijk gevallen voor niemand minder dan Guillaume Zarka, inderdaad de ex-vriend van Sylvie.  

Het is alweer twee jaar geleden dat de Shouf Shouf Habibi!-actrice en haar ex-man Greg Vaughan de scheidingspapieren tekenden, waarmee de relatie met de vader van haar drie kinderen officieel ten einde kwam. Touriya sloeg wat aan het daten, maar lijkt haar geluk uiteindelijk te hebben gevonden bij de Franse zakenman. 

De twee ontmoetten elkaar op een evenement in Los Angeles, waar er gelijk al een klik was tussen de twee. “We raakten in gesprek en het klikte meteen, de chemie is duidelijk aanwezig tussen ons. Toen ik hem naar zijn achternaam vroeg, viel het kwartje. ‘Zarka? Ben jij gewoon de ex van mijn vroegere beste vriendin?’ zei ik tegen hem.”

Bittere nasmaak

De actrice voelt zich overigens totaal niet schuldig dat ze de ex van haar voormalige beste vriendin aan de haak heeft geslagen. “Ik weet zeker dat Sylvie dit niet leuk gaat vinden. Ik denk dat ze ervan zal schrikken. We hebben allebei een bittere nasmaak aan Sylvie overgehouden. Nu Guillaume en ik elkaar hebben ontmoet, is het duidelijk: boontje komt om zijn loontje.” 

Touriya ziet een relatie met de Fransman dan ook wel zitten. “Hij is helemaal mijn type. Guillaume is echt supersexy.” Of het ook daadwerkelijk wat wordt tussen de twee, zal de komende tijd duidelijk worden.

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron: Weekend

Laatste nieuws

Zie ook