De nieuwe Beau Monde ligt in de winkel!

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf vandaag in de winkel. Een gloednieuwe glamour glossy voor jou, met dit keer zakenvrouw O...

Lees ook

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf vandaag in de winkel. Een gloednieuwe glamour glossy voor jou, met dit keer zakenvrouw Olcay Gulsen op de cover.

WAT LEES EN ZIE JE NOG MEER?

– INTERVIEW OLCAY GULSEN De zakenvrouw onthult onder andere haar bedgeheimen. “Mannen denken vaak dat ik een tijger ben in bed. Maar ik heb geen geduld voor seks. Ik ben een kei geworden in doen alsof ik slaap, haha.”

– IRENE VAN DE LAAR OVER HAAR LIEFDESLEVEN En ze windt er duidelijk geen doekjes om. “Hij zat bij me op de bank en ik had net een biertje voor ’m neergezet, toen ik vroeg: ‘Hoe oud ben jij eigenlijk?'”

– BNERS OVER HUN SINGLE ZIJN Acteur Juvat Westendorp vindt daten met collega’s een echte no go. “Ik heb ooit iets met een collega gedaan en dat is niet handig.” 

– MANNENPRAAT Guido Wijers heeft het voortaan minder over zichzelf. Vrouwen met wie ik uit eten ging, kregen De Grote Guido- show voorgeschoteld. Twee uur lang praatte ik dan over wat ík wilde bereiken en dat ík heus al die kleine zalen uitverkocht kreeg.”

Wil je een abonnement nemen op Beau Monde? Bestel deze hier.

Laatste nieuws

Zie ook