Queen Elizabeth heeft grootse plannen met William, Kate en Harry

Begin deze maand kwam het nieuws naar buiten dat de man van koningin Elizabeth, prins Philip, besloten heeft om op 96-ja...

Lees ook

Begin deze maand kwam het nieuws naar buiten dat de man van koningin Elizabeth, prins Philip, besloten heeft om op 96-jarige leeftijd met pensioen te gaan. De Queen zelf is echter niet van plan om gas terug te nemen, maar schakelt wel de hulp van haar kleinkinderen in. 

Prins William, zijn vrouw Kate en prins Harry zijn alle drie op het matje geroepen bij hun oma. De jonge royals houden zich op dit moment vooral bezig met goede doelen en liefdadigheidsevenementen, maar dat moet volgens de Britse koningin maar eens veranderen. De 91-jarige Elizabeth zou namelijk een heel ander plan hebben voor de jongere generaties. Volgens haar zijn de drie royals de perfecte kandidaten om de taken van prins Philip over te nemen. Met 22.000 taken en bijna 650 staatsbezoeken per jaar, gaan William, Kate en Harry het dus behoorlijk druk krijgen.

Persoonlijk

In de toekomst zullen zij zich dan ook minder met goede doelen gaan bezighouden, en zich meer gaan richten op politieke en economische verplichtingen die volgens Elizabeth nu bij hun takenpakket horen. Oftewel, het mag allemaal wat minder persoonlijk volgens de koningin, die haar kleinkinderen zo snel mogelijk hun taken op zich ziet nemen. 

Lees ook: 

  • Onthuld: Dit is de snack die koningin Elizabeth altijd mee op reis neemt

Beeld: ANP | Bron: Libelle

Laatste nieuws

Zie ook