BN’ers diep onder de indruk van koningshuis

Tijdens de viering van het 150-jarig bestaan van het Rode Kruis stonden vele BN’ers opeens oog in oog met ons koni...

Lees ook

Tijdens de viering van het 150-jarig bestaan van het Rode Kruis stonden vele BN’ers opeens oog in oog met ons koningshuis. Hoewel veel van hen al wel het een en ander gewend zijn, vonden ze het gebeuren stiekem best spannend. 

Onder andere Irene Moors mocht bij het evenement aanwezig zijn. De presentatrice was één van de genodigden en de ontmoeting met het koningshuis maakte dan ook een diepe indruk op haar. “De koning kwam aan onze tafel staan, dat vond ik wel echt een eer. Ik kan er heel erg losjes over doen, maar ik had hem nog nooit zo van dichtbij gezien”.

Bijzonder

Ook weervrouw Helga van Leur en programmamaakster Floortje Dessing waren van de partij. “Prinses Margriet kwam ook nog even aan onze tafel staan, ik vind haar echt heel erg lief. We hebben het even over werk gehad, zo gaan ze in september een recordpoging EHBO hulpverlenen doen op de Dam. En natuurlijk ook over mijn reizen en dergelijke. Ze feliciteerde me zelfs nog met de ring van het Gouden Televizier-Ring Gala, dus dat was wel heel bijzonder”, vertelt een enthousiaste Floortje.

Volgens de Naar bed met Irene-presentatrice is ook de koning erg sympathiek. “Een erg toegankelijk man”, aldus Irene.

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron: Show

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook