Meghan Markle steelt de show bij prins Harry’s polowedstrijd

Het Britse koningshuis heeft er met Meghan Markle absoluut een plaatje bij. De Suits-actrice bewijst bij elke gelegenhei...

Lees ook

Het Britse koningshuis heeft er met Meghan Markle absoluut een plaatje bij. De Suits-actrice bewijst bij elke gelegenheid haar uitstekende gevoel voor mode, zo ook bij de polowedstrijd van prins Harry.  

Hoewel het stel z’n relatie de eerste periode enorm buiten de media probeerde te houden, mag iedereen nu weten dat het menens is tussen de twee. Meghan steunde haar vriend het afgelopen weekend tijdens een liefdadigheidswedstrijd in Engeland, maar wist met haar outfit alle aandacht naar zichzelf toe te trekken.

Money, money 

De actrice droeg een witte blazer, een hippe zonnebril en een matching clutch, waarmee ze geheel in stijl haar man aanmoedigde. Maar waar ze zichzelf pas echt mee in de kijker wist te spelen, was toch wel haar prachtige jurk. Meghan droeg een donkerblauw exemplaar zonder mouwen van Antonio Berardi, die maar liefst 2695 dollar mag kosten.

Geld speelt voor de actrice natuurlijk geen rol, maar dat de jurk elke cent waard is, blijkt wel uit de perfecte pasvorm voor Meghans slanke figuur. Chapeau!

 

Lees ook: 

Beeld: Instagram, ANP | Bron: Who What Wear

Laatste nieuws

Zie ook