Patty Brad stopt bij Shownieuws en verhuist naar Ibiza

Naast haar carrière in de muziekindustrie heeft Patty Brad ook aardig wat op haar cv mogen zetten wat betreft haa...

Naast haar carrière in de muziekindustrie heeft Patty Brad ook aardig wat op haar cv mogen zetten wat betreft haar werk op tv. Naast verschillende realityshows presenteert ze ook al enige tijd Shownieuws. Al zal dat na september verleden tijd zijn.

De lifestyledeskundige heeft het enorm naar haar zin gehad bij het entertainmentprogramma, maar heeft besloten om er na vier jaar mee op te houden. Hoewel ze de afgelopen jaren vooral voor vakantie op Ibiza te vinden was, verkiest ze de Spaanse temperaturen na september boven Nederland. Eerder dit jaar liet ze al doorschemeren dat haar contract dat in september afloopt, waarschijnlijk niet verlengd ging worden. “Als vrouw van 61 heb ik natuurlijk een bak ervaring, maar volgens sommigen is het frisse en fruitige er natuurlijk allang vanaf! En maat 36 blijkt toch altijd belangrijker dan ervaring en bagage. De kans dat dat contract nog verlengd wordt, is daarom niet echt groot.” 

Pensioen

Omdat wonen op Ibiza niet zo makkelijk samengaat met haar werkzaamheden bij Shownieuws, heeft de presentatrice besloten om er volledig mee te stoppen. Over eventuele andere programma’s heeft Patty niks laten weten, al heeft ze twee jaar geleden wel gezegd langzaam af te willen bouwen. “Ik geef mezelf nog een jaar of twee, drie en dan is het klaar. En dan heb ik het nog lang volgehouden!”

Patty gaat op het eiland overigens niet lopen niksen. Zo was haar corrigerende ondergoed-lijn een enorm succes op de Huishoudbeurs en zal ze zich voornamelijk focussen op haar giftshop, die ze naar verwachting op 1 juni zal openen in de plaats San Antonio.

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws