Vader OG3NE mist vrouw enorm tijdens festivalavontuur

Terwijl de dames van OG3NE zich aan het klaarstomen zijn voor de halve finale van het Eurovisie Songfestival, steunt moe...

Lees ook

Terwijl de dames van OG3NE zich aan het klaarstomen zijn voor de halve finale van het Eurovisie Songfestival, steunt moeder Isolde Vol haar dochters vanuit Nederland. Door haar ziekte kan ze er helaas niet bij zijn, iets waar vader Rick het erg moeilijk mee heeft. 

De moeder van de getalenteerde zussen is al jaren ernstig ziek, waardoor ze het grote avontuur van de zangeressen aan zich voorbij moet laten gaan. Hoewel het er even op leek dat Isolde sterker werd, verliep het volgens vader Rick toch anders dan verwacht. “Mijn vrouw is verlamd geraakt en kan niet meer goed lopen. Het is voor haar lastig om dingen te doen.” Ook zouden er nieuwe tumoren gevonden zijn, wat haar situatie nog verdrietiger maakt.

Hoop

Isolde moest dan ook met enige tegenzin thuis blijven, terwijl de rest van het gezin naar Kiev vertrok. “Fysiek is ze er niet toe in staat. Het gaat eigenlijk helemaal niet goed met haar. Maar de ziekte mag geen belemmering zijn voor ons festivalavontuur. Dat vindt mijn vrouw zelf ook.” Rick en zijn dochters focussen zich dan ook volledig op dit moment, al is het zonder Isolde soms best moeilijk. “Het festival is een enorme steun.”

De drie zussen schreven het nummer Lights and Shadows overigens deels voor hun moeder en willen dan ook meegeven altijd hoop te houden. Iets wat ze zelf ook blijven doen. “Misschien hebben we geluk. Perspectief! Isolde wil haar dochters verder zien opgroeien en graag kleinkinderen. Er is altijd hoop,” aldus Rick Vol.

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron: Lindanieuws

 

 

Laatste nieuws

Zie ook