Monique Westenberg vertelt openhartig over heftige bevalling

Het is alweer ruim een halfjaar geleden dat het gezin van André Hazes en Monique Westenberg werd uitgebreid met d...

Lees ook

Het is alweer ruim een halfjaar geleden dat het gezin van André Hazes en Monique Westenberg werd uitgebreid met de geboorte van André Hazes Jr. Het gezin geniet ontzettend van elkaar, al was dit aan het begin wel anders. Monique deelt in een gesprek met Liza Sips over haar zware bevalling. 

De komst van de kleine André was voor het stel een droom die uitkwam en de twee zijn dan ook maar wat gek op hun zoon. Het drietal geniet optimaal van elkaar, vooral omdat de bevalling erg heftig was. Eerder vertelde de trotse ouders al dat de bevalling allesbehalve gemakkelijk ging. In het nieuwe YouTube-programma BabyProof vertelt Monique dan ook over de heftige bevalling.

Navelstreng 

“En in één keer ging het mis, zijn hartje stopte bijna. Omdat het navelstrengetje over zijn hoofd heen lag, stopte bij iedere wee het hartje”. Toen het mannetje eindelijk ter wereld kwam, kon Monique haar zoon ook niet gelijk in de armen sluiten. “Ik ging na de bevalling pas out, dus ik moest echt even bijkomen”. Toch heeft de heftige bevalling haar niet afgeschrikt. “Als je hem dan eindelijk in je armen hebt, dat gevoel… dan zou ik het zo weer doen”.

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron: Show

Laatste nieuws

Zie ook