Je rode lippenstift beu? ‘Marble lips’ is de nieuwste trend voor je lippen

Het leuke van Instagram en YouTube is dat niet alleen celebrity's meer kunnen delen met hun fans, ook visagisten en make...

Lees ook

Het leuke van Instagram en YouTube is dat niet alleen celebrity’s meer kunnen delen met hun fans, ook visagisten en make-upartiesten kunnen hun nieuwste trucjes makkelijker laten zien. Geen wonder dat bizarre en prachtige beautytrends elkaar in razend tempo opvolgen. De ontdekking van vandaag: de marble lips. 

Na de fel gekleurde rode lippenstift en de nude tinten kwam daar eind 2016 plots de dark lipstick trend. Het bleek dé trend van het najaar: je lippen zo donker mogelijk stiften, idealiter met zwarte of donkerpaarse lippenstift. Nu gaan we alweer richting de zomer van 2017 en is het dus de hoogste tijd voor een nieuwe trend: de marble lips!

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de marble lips voorzien van een lookalike marmer motief. Denk hierbij niet alleen aan wit marmer, maar bijvoorbeeld ook aan groen- en paarsgekleurde lippen met marmer motief. Met al die prachtige dunne lijntjes heeft dit motief een bijna hypnotiserend effect. Wat vind jij van deze nieuwe trend?

 

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook