De mooiste looks van de MTV Movie Awards

Waren vorige week nog alle ogen gericht op de trappen van het Metropolitan Museum of Art in New York, gisteravond w...

Lees ook

Waren vorige week nog alle ogen gericht op de trappen van het Metropolitan Museum of Art in New York, gisteravond was het de beurt aan het Shrine Auditorium Los Angeles. Want waar vorige week de grootste Hollywood-sterren in hun mooiste creaties verschenen voor het Met Gala, verzamelden gisteravond alle sterren zich in Los Angeles voor de MTV Movie Awards.

De MTV Movie Awards worden ieder jaar uitgereikt, maar toch was de editie van gisteravond in ieder opzicht anders dan voorgaande jaren. De televisiezender besloot de categorieën om te gooien en was hierin baanbrekend: alle categorieën zijn geslachtsloos gemaakt. Dat betekent dat Emma Watson en Hugh Jackman in dezelfde categorie genomineerd waren voor Best Actor in a Movie. En MTV mixte nog meer categorieën door elkaar. Zo is voor de categorie Best Hero geen onderscheid gemaakt tussen film en TV en waren zowel Millie Bobby Brown (Stranger Things) als Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story) genomineerd. 

En een baanbrekende, uitbundige awardshow vraagt natuurlijk ook om uitbundige outfits. Wij hebben de mooiste outfits voor je op een rij gezet. 

 

Beeld: Getty Images

Lees ook:

Dit waren de meest glamourous outfits van het MET Gala

Laatste nieuws

Zie ook