Prins Harry, wit paard en… Meghan Markle!

Zelfs het paard lijkt er lol in te hebben. Je zult dan ook het spreekwoordelijke witte paard van een echte prins zi...

Lees ook

Zelfs het paard lijkt er lol in te hebben. Je zult dan ook het spreekwoordelijke witte paard van een echte prins zijn, die indruk probeert te maken op zijn vriendin Meghan Markle.

Prins Harry deed mee aan de jaarlijkse Audi Polo Challenge op Coworth Park in Ascot. Waar langs de lijn tot ieders verrassing ook zijn vriendin Meghan Markle bleek te staan, om hem aan te moedigen. Meghan wordt wel vaker met Harry gespot, maar dit was de eerste keer dat ze redelijk openlijk bij een openbaar event aanwezig waren. 

Meghan droeg een donkerblauwe Antonio Berardi en hield haar zonnebril de hele tijd op, maar leek zich toch wel te vermaken in Ascot. Prins Harry sloofde zich dan ook extra uit en wisselde een paar keer van paard, zodat hij kon laten zien dat een prins op een bruin ros ook niet te versmaden is.

Er werd zelfs openlijk gezoend door de tortels, #cuddleandakiss#itmustbelove!

De opbrengst van het charitypotje polo gaat onder andere naar Sentebale, het pet project van prinses Harry. Meghans groeiende aanwezigheid aan zijn zijde is een teken dat het menens is. Next stop: het huwelijk van Pippa Middleton, vermoeden we zo.

Lees ook: 

Openingsbeeld © PA Images

Laatste nieuws

Zie ook