Brad Pitt geeft in nieuw interview toe dat hij te veel dronk

Het mannenmagazine GQ wist Brad Pitt te strikken voor maar liefst drie covers en een openhartig interview. Daarin vertel...

Lees ook

Het mannenmagazine GQ wist Brad Pitt te strikken voor maar liefst drie covers en een openhartig interview. Daarin vertelt hij onder andere dat hij een alcoholist werd: “Ik kan me geen dag herinneren dat ik – sinds ik van school ben – niet aan het zuipen was of een joint rookte. Toen ik mijn gezin stichtte, stopte ik met alles, behalve met drank.”

Het is het eerste interview van de acteur na zijn scheiding van actrice Angelina Jolie in september. De twee hadden sinds 2004 een relatie en hebben zes kinderen. Zijn relatie komt echter niet aan bod. Hij vertelt wel dat hij soms eenzaam is omdat hij zijn kinderen niet altijd meer bij zich heeft. Hij wil meer aandacht voor hen: “Altijd als ik druk met werk was, hoorde ik ze niet. Dat moet beter. Ik moet er meer voor ze zijn. Ik moet het laten zien.”

De acteur is ook bezig om zichzelf te beteren middels therapie. Het kan aan ons liggen, maar de drie covers van GQ stralen nog niet uit dat Brad helemaal lekker in zijn vel zit. Time will heal!

LEES OOK:

Laatste nieuws

Zie ook