Balmain werkt aan make-up collectie met L’Oreal Paris

Balmain kennen we onder andere van de gestructureerde silhouetten en rock couture kleding van de Kardashians. L'Oreal Pa...

Balmain kennen we onder andere van de gestructureerde silhouetten en rock couture kleding van de Kardashians. L’Oreal Paris is een cosmetica-gigant die altijd iedereen een stap vooruit is binnen de cosmetica-industrie. En guess what: beide huizen gaan nu samenwerken om hun krachten te bundelen. 

De Color Riche lipstick, absolute bestseller, wordt herontworpen door Balmain. Er komen 12 tinten waarvan er waarschijnlijk 3 hangers zullen worden voor om de hals. Olivier Rousteing van Balmain: ‘Mijn doel van deze samenwerking is om cosmetica voor iedereen toegankelijk te maken. Een nieuwe generatie vormen met de nadruk op diversiteit. Deze capsule collectie staat voor de toekomst met een moderne visie.’ Et voila, de L’Oréal Paris x Balmain Paris collectie. Veel meer is er nog niet duidelijk, maar de onthulling zal pas met Parijs Fashion Week zijn in september. Wie gaat er in de rij staan?

BRON: VOGUE

 

 

Laatste nieuws