Royal love: is dit de vriend van prinses Alexandra?

Het Rolex Masters tennistoernooi in Monte Carlo is altijd al een leuk jetset feestje. Ditmaal werd er echter extra goed...

Het Rolex Masters tennistoernooi in Monte Carlo is altijd al een leuk jetset feestje. Ditmaal werd er echter extra goed naar de tribunes gekeken, want daar zat prinses Alexandra (17) met haar nieuwe vriend.

Alexandra is de dochter van prinses Caroline van Hannover en Monaco en prins Ernst August van Hannover Sr. Ze had weinig oog voor Rafael Nadal versus David Goffin, omdat haar Duitse vriend haar onverdeelde aandacht had. Ze hebben sinds november 2016 verkering.

De jongeman heet Ben-Sylvester Strautmann (18) en is een miljonairszoon wiens familie uit Bad Laer in Neder-Saksen komt en rijk is geworden met de verkoop van landbouwmachines. Zijn ouders Joachim en Sabine zijn allebei private bankers.

Ben-Sylvester woont in Monaco en vergezelde Alexandra ook al eens naar een voetbalwedstrijd van AS Monaco. Toen was het allemaal nog erg pril, maar bij het tennistoernooi werd er gezellig aan elkaar geplukt en een beetje gezoend.

© Vanitatis / Twitter

Strautmann is, mede dankzij zijn bijna twee meter, een basketbaltalent en speelde voor het jeugdteam van Monaco. In die hoedanigheid hing prinses Caroline hem in 2012 zelfs nog een medaille om. Alexandra doet aan kunstschaatsen in wedstrijdverband, dus het is een reuze sportief setje. 

Monaco: love is in the air  

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws